Home             deBruijn-advies              Expertise           Werkwijze                Contact
Over deBruijn-advies

Met een schat aan kennis en ervaring op het vlak van mensen en organisaties, startte Lies de Bruijn in 2010 deBruijn
-advies. Samen met collega-experts op het vlak van verandermanagement, training en coaching, werkt zij aan
uiteenlopende vraagstukken op het gebied van: Organisaties en Ontwikkeling.

De carrière van Lies de Bruijn kenmerkt zich door een ruime ervaring in de gezondheidszorg en op het vlak van organisatieontwikkeling. Steeds meer organisaties weten haar juist door deze combinatie te vinden voor uiteenlopende vraagstukken.
Vanaf 1992 was Lies de Bruijn werkzaam als sociotherapeut voor jongeren van 12 tot 16 jaar met psychische en psychiatrische aandoeningen in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Naast haar rol als sociotherapeut, gaf ze trainingen in het kader van preventie van en omgaan met lastig gedrag, agressie en geweld. De basis van deze training heeft ze later doorontwikkeld en uitgevoerd voor het onderwijs en de gezondheidszorg.
Na acht jaar maakte Lies de stap naar ArboNed, in de rol van arbeids- en organisatieadviseur. Zij organiseerde visiebijeenkomsten om werkgevers en werknemers mee te nemen in een andere kijk op verzuim. Daarnaast deed ze onderzoek naar werkbeleving en verzuim in de gezondheidszorg, onderwijs en productiebedrijven. De analyses van deze onderzoeken zijn aanleiding geweest voor het ontwikkelen en uitvoeren van diverse trainingen en ontwikkelprogramma's. Team-ontwikkel trajecten en individuele coaching behoorden toen al tot haar kernactiviteiten.


Lies was senior consultant bij ArboUnie, senior adviseur/onderzoeker bij TNO Arbeid (kwaliteit van leven) en senior consultant bij ChainWorks consultancy & hr-diensten. Sinds 2015 is Lies verbonden aan de TA academie als eigenaar opleider en supervisor


Nieuwsgierig naar de projecten die Lies verder heeft uitgevoerd en de opleidingen en trainingen die ze heeft gevolgd?
   Bekijk hier haar volledig cv   
T: 06 426 26 110                    E: info@debruijn-advies.nl                        Contactformulier